flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День відкритих дверей

28 лютого 2018, 11:46

      

 

 

 

      23 лютого 2018 року в Нікопольському міськрайонному суді Дніпропетровської області відбулася зустріч працівників суду зі школярами нікопольських шкіл в рамках заходу «День відкритих дверей у суді».

     На захід прибули учні 10-11 класів КЗ «Нікопольська середня загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 13» та КЗ НаЗ «Гімназія № 15» м. Нікополь.

     Метою заходу було набуття учнями навчальних закладів необхідних знань про діяльність та організацію роботи місцевого суду, підвищення рівня поінформованості про право кожного громадянина на звернення до суду, а також для підвищення рівня правової культури і правової освіти молоді, формування у них поваги до Права.

     Під час екскурсії гості ознайомилися з приміщенням суду, мали можливість задавати питання та отримувати кваліфіковані відповіді від голови Нікопольського міськрайонного суду Дніпропетровської області Клименко Ірини Вячеславівни, яка з радістю відповіла на всі питання, які наразі хвилюють молодь. Також, з учнями поспілкувався суддя Нікопольського міськрайонного суду Чуприна Андрій Петрович.

 

      Під час екскурсії школярі були ознайомлені із сучасними технологіями дистанційних судових засідань в режимі відеоконференцій.

      Запрошені отримали вичерпну інформацію про професію судді, та роботу суду, адже вони стануть перед вибором майбутньої професії.

         У фінальній частині зустрічі, за підсумками проведеного заходу Дня відкритих дверей, учні висловили подяку керівництву суду за його проведення.

         Голова суду Клименко Ірина Вячеславівна побажала учням успіхів у навчанні та натхнення.