flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

12 грудня 2017 року представник Нікопольського міськрайонного відділу № 28 ДПРЧ ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області провів лекційну бесіду з працівниками Нікопольського міськрайонного суду Дніпропетровської області.

12 грудня 2017, 15:01

     12  грудня 2017 року представник Нікопольського міськрайонного відділу № 28 ДПРЧ ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області   провів лекційну бесіду з  працівниками Нікопольського міськрайонного суду Дніпропетровської області.

     У ході заходу  були наведені статистичні дані по пожежам, які сталися на території Нікополя та Нікопольського  району, було звернуто увагу на основні причини їх виникнення та наслідки.

     Щоб не допустити нещасних випадків та пожеж на робочих місцях рятувальник розповів основні вимоги правил пожежної безпеки, нагадав, як користуватись вогнегасником при гасінні пожежі в закритих приміщеннях та алгоритм дій на випадок виникнення надзвичайних ситуацій різного характеру.

     У ході проведення заходу рятувальник розповів працівникам  причини та наслідки пожеж у побуті,ознайомив з  правилами користування вуглекислотними та порошковими вогнегасниками. 

Рятувальник завжди закликають працівників дотримуватись правил пожежної безпеки в побуті, а саме :

не паліть у ліжку;

слідкуйте за станом та справністю електромережі;

у разі виходу з приміщень не залишайте увімкненими телевізори, праски, обігрівачі тощо;

не залишайте малолітніх дітей без нагляду, та не дозволяйте їм бавитися сірниками;

намагайтеся уникати перевантаження електричних мереж, не вмикайте одночасно побутові електроспоживачі великої потужності;

подбайте про захист помешкання при користуванні пічним або газовим опаленням.

Лише виконання елементарних правил пожежної та власної безпеки зможе зберегти ваше життя та майно від вогню.