flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вища кваліфікаційна комісія суддів України затвердила Програми іспитів і таксономічні характеристики до них та тестові запитання для проведення іспитів у межах кваліфікаційного оцінювання суддів місцевих та апеляційних судів.

10 січня 2018, 09:46

Відповідно до пункту 10 розділу I Порядку проведення іспиту та методики встановлення його результатів у процедурі кваліфікаційного оцінювання одним з етапів організації та проведення іспиту є затвердження його програми відповідно до рівня та спеціалізації.

З метою забезпечення проведення іспитів у межах кваліфікаційного оцінювання суддів місцевих та апеляційних судів 29 грудня 2017 року Комісією затверджено відповідні програми іспитів і таксономічні характеристики до них.

З текстом програм іспитів і таксономічних характеристик до них можна ознайомитися за посиланням:

https://www.vkksu.gov.ua/ua/news/programi-ispitiw-dlia-kwalifikacijnogo-ociniuwannia-suddiw-misciewich-ta-apieliacijnich-sudiw/

Також 29 грудня 2017 року Вищою кваліфікаційного комісією суддів України затверджено тестові запитання для проведення іспитів у межах кваліфікаційного оцінювання суддів місцевих та апеляційних судів.

З переліком основ тестових запитань можна ознайомитися за посиланням:

https://www.vkksu.gov.ua/ua/news/tiestowi-zapitannia-dlia-kwalifikacijnogo-ociniuwannia-suddiw-misciewich-ta-apieliacijnich-sudiw/

 

Джерело : офіційний сайт  Вищої кваліфікаційної комісії суддів України