flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про справу № 182/4897/21

27 жовтня 2021, 08:37

Нікопольський міськрайонний суд Дніпропетровської області (м.Нікополь, вул. Шевченка, 201) повідомляє  відповідача  Сосну Віту Андріївну, 07.02.1990 року народження, остання відома адреса реєстрації  Нікопольський район, с. Придніпровське, вул. Каховська, буд. 5, Дніпропетровська область  про те,  що  26 жовтня 2021 року в порядку спрощеного позовного провадження була розглянута цивільна справа №  182/4897/21  (провадження 2/0182/2572/2021 року) за позовом Аврахової Наталії Віталіївни до Сосни Віти Андріївни  про визнання особи втартившою право користування житлловим приміщенням та ухвалено заочне рішення під головуванням судді Нікопольського  міськрайонного суду Багрової А.Г.    Позов Аврахової Наталії Віталіївни – задовольнити.

Визнати Сосну Віту Андріївну такою, що втратила право користування житловим будинком з надвірними будівлями за адресою: Дніпропетровська область, Нікопольський район, с. Придніпровське, вул. Каховська, 5.

Заочне рішення може бути переглянуто судом, що його ухвалив, за письмовою заявою відповідача, яка може бути подана протягом тридцяти днів з дня його складання.

Учасник справи, якому повне заочне рішення суду не було вручене у день його складання, має право на поновлення пропущеного строку на подання заяви про його перегляд - якщо така заява подана протягом двадцяти днів з дня вручення йому повного заочного рішення суду.

Строк на подання заяви про перегляд заочного рішення може бути також поновлений в разі пропуску з інших поважних причин.

Позивач має право оскаржити заочне рішення в загальному порядку, встановленому ЦПК України.

На рішення може бути подана апеляція до Дніпровського апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня його повного складення. Повний текст рішення складено 26.10.2021 року.